Wazzup krijgt groeikapitaal van QP IT

Dit artikel delen:

Softwarebedrijf Wazzup uit Arnhem heeft via een investeringsronde groeikapitaal opgehaald. QP IT, onderdeel van investeringsmaatschappij Quadrum Capital, steekt een niet nader bekend gemaakt bedrag in dit softwareplatform voor makelaars. Wazzup wil het geld gebruiken om zijn activiteiten in Nederland te intensiveren en over de grens meer activiteiten te gaan ontplooien.

Wazzup ondersteunt makelaars met software voor klantbeheer (crm: customer relationship management) en het bouwen van websites. Het bedrijf beweert dat ruim achttienhonderd makelaarskantoren in vijf landen werken met deze software.  

Het bedrijf opent binnenkort een vestiging in Amsterdam om zijn positie in de Randstad te versterken en makkelijker talent te kunnen aantrekken. Ook wil Wazzup vanwege de internationale plannen in de directe nabijheid van Schiphol zitten. Het bedrijf kondigt verder aan begin 2017 met een compleet nieuwe versie van zijn software te komen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-20T14:00:00.000Z Rik Sanders