QBS neemt aandeel in CRM-specialist Mindsunited

Dit artikel delen:
Puzzel

In het kader van een strategische samenwerking heeft Quattro Business Solutions (QBS), onderdeel van The IT Channel Company, een belang verworven in Mindsunited. Dit is een Amsterdamse aanbieder van Microsoft CRM-oplossingen uit de cloud. QBS levert oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics aan het midden- en kleinbedrijf. Samen gaan de partijen cloudoplossingen, gebaseerd op Microsoft-bedrijfssoftware, aanbieden.

Mindsunited is begin 2014 opgericht en gespecialiseerd in add-ons voor Microsoft Dynamics 365 crm (customer relationship management: klantrelatiebeheer).

The IT Channel Company (TICC) is het resultaat van een fusie in 2012 tussen de ict-dienstverleners Conceptsales en Partner Master Class. Sinds 2013 verzorgt het vanuit dochteronderneming QBS tevens de distributie van het Microsoft Dynamics-productassortiment in verschillende West-Europese landen. TICC wordt sinds mei 2013 financieel ondersteund door investeerder NPM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T10:07:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.