Smart Connections neemt CRM People over

Dit artikel delen:
CRM

Customer relationship management-specialist Smart Connections uit Utrecht neemt CRM People over. Beide bedrijven werkten al samen en gaan nu dus per 1 juni op in één onderneming met de naam Smart Connections. De naam CRM People verdwijnt. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

CRM People bemiddelt al zeventien jaar in specialisten op het gebied van crm. Klanten zijn Tui, T-Mobile, ING, Holland Casino en Marktplaats.nl. Smart Connections biedt op haar beurt klantinzicht en datagedreven strategieën voor klantcontactprogramma's.

Aan Computable vertelt de kersverse directeur Ruud Verduin dat de bedrijven al lang samenwerken. ‘Vanuit de (voorheen) CRM People-tak kunnen we nu naast de personele invulling ook kijken naar bredere oplossingen en dienstverlening, bijvoorbeeld in de vorm van een scan van de organisatie of het kijken naar systemen en processen. Smart Connections kan nu ook personeel leveren en hoeft niet meer naar CRM People door te verwijzen.’

De overname van CRM People volgt kort na de aankoop in april van Verduin CRM. Verduin, toen nog directeur van Verduin CRM Consultants, is destijds ook toegetreden tot de directie. Hij geeft vanaf april leiding aan de consultancyactiviteiten. De leiding van Smart Connections bestaat verder uit Aart Leenaars.

Marketing automation

Verduin geeft aan dat er nu geen concrete overnameplannen zijn, maar dat het nieuwe bedrijf wel op zoek is naar nieuwe medewerkers. ‘We hebben nu zo’n twintig medewerkers en willen ons personeelsbestand uitbreiden met mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van online-marketing, klantervaringmanagement, marketing-automation, databasemarketing en consultants die bedrijven adviseren op het gebied van crm-oplossingen.’

De directeur benadrukt dat het bedrijf zich richt op Nederland en niet internationaal uit wil breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T10:17:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.