CRM Partners lijft Pulse en AXtension in

Dit artikel delen:

Nico Tissink (Pulse/AXtension) en Emiel Putman (CRM Partners) tekenden gisteren het overnamecontract.

Pulse en AXtension komen in handen van CRM Partners. Alle drie de partijen zijn Europese partners van Microsoft. Hiermee kan het bedrijf naar eigen zeggen klanten helpen met de volledige stack van Microsoft Dynamics 365. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Na de overname heeft CRM Partners Group ruim 360 mensen in dienst.

CRM Partners-oprichter en ceo Emiel Putman licht de overname toe: ‘We zijn erg blij met deze aankoop. Hoewel ik geen uitspraken kan doen over het aankoopbedrag, kan ik wel aangeven dat we dit jaar groeien van een omzet van 25 miljoen euro naar een omzet van vijftig miljoen euro na de overname.’ Ook geeft hij aan dat er voor Pulse en AXtension niet veel verandert. ‘Het hoofdkantoor blijft in Venlo en ook de vestiging in Deventer blijft in stand. Zeker in Venlo is er een grote arbeidsmarkt waar we graag gebruik van maken. Het zou daarom zonde zijn om dit los te koppelen. Ook de bedrijfsnamen blijven behouden, waardoor er binnen ons bedrijf drie entiteiten ontstaan: AXtension, Pulse en CRM Partners.’

Pulse-oprichter niet betrokken bij nieuwe organisatie

Pulse is in 1989 opgericht door Nico Tissink. ’ Het bedrijf richt zich op Microsoft Dynamics AX-oplossingen voor de bouw, bouwtoelevering, metaalproducten, machine- en apparatenbouw, kunststof, retail en groothandels. Pulse heeft vestigingen in Deventer en Venlo en er werken 140 mensen. Putman geeft aan dat Tissink niet betrokken is bij de nieuwe organisatie: ‘Tissink heeft het bedrijf vanaf de grond opgebouwd en is na 35jaar toe aan een volgende stap. Hij wilde zelf geen rol spelen in de nieuwe organisatie.’

AXtension is in 2009 eveneens gestart door Tissink. Dit bedrijf maakt standaard softwareoplossingen met het Microsoft platform en vermarkt deze wereldwijd via partners. AXtension heeft dertig medewerkers en vestigingen in Venlo en Denver (VS).

Emiel Putman licht overname Pulse/AXtension toe

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-21T11:00:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.