Managed hosting door True

Endeavor ook in handen van CRM Partners

Dit artikel delen:
samenwerking

Kort na de overname van Pulse en AXtension maakt CRM Partners de aankoop van het Zweedse Endeavor bekend. Dit is een crm- en erp-specialist in Scandinavië. Met deze overname zet CRM Partners naar eigen zeggen een stap richting de ambitie om de leidende organisatie op het gebied van customer engagement in Europa te worden.

Endeavor heeft vestigingen in Göteborg, Stockholm en Jönköping. Er werken dertig mensen. Het zittende management heeft zich voor de komende jaren gecommitteerd aan de organisatie. Endeavor biedt behalve crm- ook erp-oplossingen. De erp-activiteiten van Endeavor zijn ook onderdeel van de overname door CRM Partners.

Door deze overname groeit CRM Partners in rap tempo uit. Er werken nu meer dan vierhonderd mensen bij CRM Partners. Het bedrijf beschikt over negen kantoren in verschillende landen en draait een omzet van 55 miljoen euro per jaar. Het bedrijf rekent bedrijven als AkzoNobel, Monuta, BayerCropsience, FNV, DSM tot zijn klanten. 

Emiel Putman vertelt over overname Endeavor

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-15T13:47:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.