CM.com koopt sportticketingbedrijf EventsIT

Dit artikel delen:

Communicatie- en betaalplatform CM.com uit Breda neemt EventsIT over. Dit is een Rotterdamse specialist in ict en ticketing voor (sport)evenementen. Daarmee verstevigt CM.com zijn positie op het gebied van registratie- en toegangsdiensten voor sportevenementen. Er gaan twaalf medewerkers van EventsIT mee over naar CM.com. Het kantoor in Rotterdam blijft zeker nog een jaar bestaan. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Het tienjarige EventsIT is specialist in toegangsdiensten voor sportevenementen. Het bedrijf bedient grote sportbonden en sportorganisaties en levert ticketing-, registratie- en accreditatiediensten.

CM.com (onderdeel van CM Groep) biedt communicatieoplossingen via mobile messaging, apps, voiceberichten en mobiele betalingen. Het bedrijf stelt dat door de overname van EventsIT sportorganisaties nu ook kunnen profiteren van het CM.com-platform door de directe toegang tot alle mobiele communicatie-, ticketing-, data- en betalingsproducten. Professionele sportorganisaties hebben steeds meer behoefte aan de combinatie van toegang-, betaal- en dataoplossingen, aldus CM.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-18T14:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.