Tie Kinetix en To-Increase samen in Dynamics

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

De integratie tussen het Flow-platform en Microsoft Dynamics-erp maakt het voor bedrijven mogelijk om edi-berichten en andere berichten uit te wisselen. Elektronisch zakendoen volgens de laatste internationale standaarden houdt in dat organisaties in staat zijn om informatie snel, efficiënt kunnen delen en verwerken. Tie Kinetix en To-Increase hebben hiervoor een EDI Flow-connector gemaakt voor organisaties die werken met Microsoft Dynamics-erp. De connector maakt het elektronisch uitwisselen van documenten tussen klanten en handelspartners eenvoudig.

Tie Kinetix, leverancier van e-commerce-oplossingen en partner van Microsoft, gaat een strategische samenwerking aan met To-Increase. To-Increase is een softwareleverancier voor Microsoft Dynamics-oplossingen. Binnen de samenwerking wordt er gebruik gemaakt van het Flow Partner Automation-platform van Tie Kinetix, gecombineerd met de softwaremodule van de Business Integration Solution (BIS) Suite van To-Increase om de systemen van handelspartners en hun leveranciers te koppelen.

De Flow-connector ondersteunt volledige integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central (Nav), Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (AX), Dynamics Nav, Dynamics AX en To-Increase Connectivity Studio. Met behulp van de connector kunnen bedrijven processen stroomlijnen door de uitwisseling van bedrijfskritische documentatie met handelspartners volledig te automatiseren. Dit resulteert in meer flexibiliteit, minder fouten en lagere kosten.

Winstgevender worden

"Organisaties kunnen klanten helpen om kosten te beheren, concurrentievoordeel te behalen en de bedrijfsresultaten positief te beïnvloeden"

‘De vraag naar een directe en veilige verbinding vanuit Microsoft Dynamics (365)-oplossingen om elektronische documenten uit te wisselen met handelspartners en leveranciers neemt toe’, aldus Jan Sundelin, ceo van Tie Kinetix. ‘Dankzij de uitbreiding van ons partnernetwerk met To-Increase kan Tie Kinetix aan Microsoft Dynamics-erp-gebruikers een volledig geïntegreerde oplossing aanbieden via het Flow Partner Automation-platform. De oplossing helpt organisaties om kosten te verlagen en de time-to-market te verkorten, zodat ondernemingen winstgevender kunnen worden.’

‘Ons BIS-portfolio helpt bij het realiseren van de integratie van Microsoft Dynamics-erp met het Flow-platform en biedt diverse mogelijkheden op het gebied van end-to-end communicatie en het verwerken van diverse transacties’, aldus Luciano Cunha, ceo van To-Increase. ‘We zien een groot marktpotentieel voor de oplossing. Het helpt organisaties om kosten te beheren, concurrentievoordeel te behalen en de bedrijfsresultaten positief te beïnvloeden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-28T11:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.