CM.com is mobiele technologiepartner Dutch Grand Prix

Dit artikel delen:

Communicatie- en betaalplatform CM.com wordt hoofdsponsor van de Heineken Dutch Grand Prix, de Formule 1-race die na vijfendertig jaar terugkeert naar Nederland. Het bedrijf gaat als mobiele technologiepartner zijn platform inzetten om de fan-ervaring te optimaliseren.

Dit houdt in dat fans hun tickets via hun mobiele telefoon bestellen en ontvangen, waardoor het printen van tickets niet meer nodig is. Daarnaast kunnen ze relevante berichtgeving over de race ontvangen in de aanloop naar, tijdens en na afloop van het evenement. Bovendien kunnen ze op locatie consumpties en andere artikelen via hun mobiele telefoon bestellen en afrekenen. 

CM.com-platform

Het CM.com-platform verbindt merken met mobiele telefoons. Het bedrijf biedt een combinatie van messagingkanalen, ticketing, en innovatieve betaaloplossingen. CM.coms communicatieplatform is te gebruiken via api en web-app. Klanten zijn Hema, Ikea, Domino’s en PostNL. Het hoofdkantoor staat in Breda.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als dit soort berichten al in de pers verschijnen voordat dat er officieel bekendgemaakt is dat Zandvoort het F1 circus gaat huisvesten, dan denk ik dat Assen op een zeer beschamende manier is ‘afgeserveerd’.

We hoeven alleen maar te kijken wie resentelijk recent het Circuit Park Zandvoort gekocht heeft:

Chapman Andretti Partners, met oprichter Prins Bernhard junior...

Notabene de persoon die op dit circuit ooit een (tijdelijk) raceverbod kreeg vanwege levensgevraarlijk race-gedrag....Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-14T11:48:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.