Salesforce zet software in publieke cloud

Dit artikel delen:
Cloudeducatie

Salesforce heeft een nieuwe oplossing klaar waarmee zijn platform bij de grote publieke cloudproviders kan draaien. De tool werd Hyperforce gedoopt.

Hyperforce is de vernieuwde platformarchitectuur van Salesforce die is gebouwd om Salesforce Customer 360 veilig en betrouwbaar te kunnen aanleveren in de grote publieke clouds. Hyperforce moet bedrijven in staat stellen hun Salesforce-apps en -services (Salesforce Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Commerce Cloud, Industries) veilig te implementeren, terwijl ze tegelijkertijd de schaalbaarheid en flexibiliteit van de publieke cloud kunnen gebruiken. Alle software is ook backwards-compatible. Een overstap naar Hyperforce betekent dus niet dat bestaande applicaties opnieuw geprogrammeerd moeten worden. 

‘Elk bedrijf wordt vandaag gedwongen om digitaal te gaan, en liefst snel’, zegt Bret Taylor, president en coo van Salesforce. ‘Salesforce Hyperforce is een sprong voorwaarts in de manier waarop Salesforce de digitale transformaties van wereldwijde klanten kan versnellen en waarmee we hen in staat stellen snel en op schaal te groeien op ons vertrouwde platform.

Privacy en veiligheid

Met Hyperforce zijn resources naar eigen zeggen sneller en eenvoudiger in te zetten in de publieke cloud. Dat brengt de implementatietijd terug van maanden tot slechts weken of zelfs dagen. Encryptie, zowel bij gestockeerde data als data die verplaatst of verzonden worden, is standaard voorzien. Dat moet de privacy en de veiligheid van de data verzekeren. Hyperforce werkt met gebruikersprofielen, zodat gebruikers enkel toegang tot het juiste niveau van klantgegevens krijgen. Hierdoor wordt gevoelige informatie beter beschermd tegen menselijke fouten of misconfiguratie. Klanten kunnen daarnaast ervoor kiezen om gegevens op een bepaalde locatie op te slaan om specifieke regelgeving na te leven.

Hyperforce wordt eerst in Indië en Duitslands geïntroduceerd. Daarna zal de beschikbaarheid van het platform stelselmatig uitgebreid worden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-04T11:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.