Ilionx versterkt Salesforce-praktijk met Redbook

deal handen schudden overeenkomst contract

De Amsterdamse it-dienstverlener Ilionx kondigt de overname van Redbook ICT aan. Dit bedrijf uit Almere kan bogen op zo'n driehonderd Salesforce-implementaties in diverse branches. Beide bedrijven verwachten door de bundeling deze Salesforce-propositie, ondersteund met aanvullende it-diensten, op grotere schaal te kunnen inzetten. Redbook ICT gaat verder onder de naam Ilionx.

De kantoren van Redbook ICT in Almere en Eindhoven, waar tezamen zestien medewerkers werken, blijven behouden. De locatie op de Creative Campus in Almere wordt op termijn ingericht als het Ilionx Salesforce Design Lab. Na voltooiing van de overname breidt Ilionx zijn Salesforce-personeelsbestand uit tot dertig experts. De dienstverlener heeft de ambitie om te groeien tot vijftig medewerkers.

Volgens Ilionx bestaat in de markt een groeiende behoefte aan Salesforce-implementaties. Met de technische expertise van Redbook ICT sorteert Ilionx voor op deze vraag. Het bedrijf heeft templates en apps in huis, waarmee het de oplossingen van Salesforce kan toesnijden op de bedrijfsprocessen van klanten.

Kernmarkten

Redbook ICT is vooral actief in sectoren als media, industrie, detailhandel en zakelijke dienstverlening. Ilionx, zelf ook actief in de laatst genoemde sector, ziet ruimte om de Salesforce-praktijk ook te versterken in andere kernmarkten als zorg, overheid en het financiële wezen.

Ilionx voert de laatste tijd een actief overnamebeleid. Eerder kocht het bedrijf adviesbureau Le Blanc, integratiespecialist Rubix, zorgautomatiseerder ICTZ en it-dienstverlener QNH. Het wordt hierbij ondersteund door investeerder Egeria.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-23T11:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.