NIBC investeert in Salesforce-partner Nextview

Dit artikel delen:

NIBC neemt een minderheidsbelang in Nextview Consulting. Met het extra kapitaal wil het Salesforce-adviesbureau uit Eindhoven versneld groeien in Europa. De eerste stap is het uitbreiden van de activiteiten in Duitsland.

Nextview is een van de weinige Nederlandse Platinum-partners van Salesforce. Het bedrijf richt zich sinds een aantal aar op advisering en implementatie van Salesforce-producten en bouwde daarvoor zijn SAP-activiteiten af. In juni 2020 kreeg het nog een kapitaalinjectie van Salesforce zelf.

Met NIBC Investment Partners als nieuwe investeringspartner breidt Nextview zijn aanwezigheid in Duitsland substantieel uit, onder meer naar Frankfurt, München en Hamburg. Als onderdeel van de transactie wordt een ‘pool’ gecreëerd om medewerkers te belonen met een deel van de aandelen. Er werken zo'n honderdvijftig man bij het bedrijf.

Nextview is opgericht in 2009; de Salesforce-boutiques wordt geleid door oprichter Huub Waterval. Hij verwacht dat de markt voor customer relationship management (crm) de komende jaren nog harder groeit dan in de afgelopen jaren. 'Die versnelling vindt plaats door trends in digitalisering en natuurlijk de coronamaatregelen. Dit zorgt ervoor dat bedrijven hun klantcontacten moeten optimaliseren en digitaliseren. Met NIBC als onze groeipartner kunnen we inspelen op deze ontwikkelingen en trends.'

NIBC Investment Partners is sinds 2021 de investeringstak van NIBC Bank, dat weer eigendom is van Blackstone Group, een van ‘s werelds grootste investeringsfondsen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-31T12:40:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.