Centric stoot hr- en salaristak af aan BCS

Dit artikel delen:

Centric verkoopt zijn human resources (hr)- en payroll-activiteiten aan BCS HR Software, een snelgroeiend bedrijf uit de stal van Main Capital. Het was al voor het aantreden van interim-bestuurder Peter Wakkie de bedoeling deze activiteiten van de hand te doen.

De it-dienstverlener uit Gouda richt zich op markten waar het bedrijf zich kan onderscheiden door sectorkennis te combineren met branchespecifieke software, it-oplossingen en clouddiensten. Het Centric-onderdeel had een te kleine omvang om op de markt voor software voor personeelszaken en salarisverwerking nog een vuist te kunnen maken. Eerder deed Centric al de corporatiesoftware en de pensioentak van de hand.

BCS, al meer dan veertig jaar op hr- en payroll-gebied actief is, kan met de overname van het Centric-onderdeel zijn productportfolio verder uitbreiden en de marktpositie versterken, zoals de lokale overheid. Centric HR & Payroll heeft de hr-cloudoplossing Motion ontwikkeld en beschikt ook over eigen salarisverwerkings-software met aanvullende dienstverlening.

Sinds Main Capital in april 2022 in BCS investeerde, zijn ook Apployed, Tasper en MediSoft ingelijfd. BCS levert oplossingen aan zowel mbk- als grootzakelijke klanten in Nederland alsook gemeenten en zorginstellingen. BCS telt na de overname van Centric’s HR Payroll tak meer dan 230 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-31T15:49:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.