Michiel van Vlimmeren nieuwe ceo bij Nextview

Oud-Salesforce-topman duikt op bij partnerbedrijf

Dit artikel delen:

Michiel van Vlimmeren.

Michiel van Vlimmeren is vanaf vandaag de nieuwe algemeen directeur van Nextview Consulting, een grote Salesforce-dienstverlener. Hij gaf tot afgelopen april leiding aan de Nederlandse activiteiten van Salesforce en deed dit eerder ook bij HPE. De huidige ceo van Nextview, Huub Waterval, blijft als directeur verantwoordelijk voor acquisities en expansie.

Van Vlimmeren stapte in april vrij plotseling op als general manager van Salesforce Nederland. Deze functie had hij sinds eind 2019. Hij ging zich 'richten op nieuwe uitdagingen buiten de organisatie' en werd vervangen door Michiel Hustinx. Tussen 2011 en 2019 gaf hij leiding bij Hewlett Packard Enterprise (HPE), waarvan de laatste drie jaar als managing director voor Nederland.

Digitale transformatie

Amper drie maanden na het vertrek bij Salesforce duikt Van Vlimmeren dus op bij een van de grotere Salesforce-partners van Europa. Nextview werd in 2009 opgericht door Huub Waterval en begeleidt organisaties bij digitale transformatietrajecten.

Het Eindhovense bedrijf ontving in 2020 een investering vanuit Salesforce en in 2022 deed investeerder NIBC een duit in het zakje. Met het externe kapitaal breidde Nextview vervolgens uit naar Duitsland, Polen, Tsjechië, Zweden en Zwitserland en opende een vestiging Amersterdam. Er werken ruim tweehonderd mensen bij het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-07-03T06:26:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.