Salesforce verhuist naar andere locatie in Amsterdam

Dit artikel delen:

Nieuwe hoofkantoor-locatie Salesforce Nederland vlak bij Olympisch Stadion Amsterdam.

Online-crm-aanbieder Salesforce Nederland gaat verhuizen naar een andere locatie in Amsterdam. Het bedrijf zit nu nog in The Edge, een kantoorgebouw aan de Gustav Mahlerlaan op de Amsterdamse Zuidas. De medewerkers verplaatsen zich binnenkort naar de vijfde en zesde verdieping van Edge Stadium, een herontwikkeld kantoorpand in de buurt van het Olympisch Stadion.

Dat meldt verhuurder en werkplekaanbieder Edge. Salesforce betrekt 6.400 vierkante meter vloeroppervlak in een duurzaam en herontwikkeld pand van bijna dertigduizend vierkante meter kantoorruimte. Het gebouw is in maart opgeleverd en ligt op ongeveer vijf minuten afstand van de oude locatie. 

In het pand is er veel aandacht voor welzijn en duurzaamheid op de werkvloer. Er is veel groen aanwezig, zoals een tien meter hoge, luchtzuiverende Ficus Alii in het hart van het gebouw (atrium). Het pand heeft allerlei geïntegreerde technieken voor klimaatbeheer en er is een ip-backbone geïnstalleerd die de internetverbindingen tussen de verschillende huurders verdeelt.

Ecosysteem

Volgens algemeen directeur van Salesforce Nederland, Michiel Hustinx, sluit het niveau van duurzaamheid en technologie aan bij de kernwaarden van zijn bedrijf. Hij zegt samen met het ecosysteem - en dan doelt hij niet op de Ficus Alii - te blijven streven naar groei en succes voor Nederlandse klanten. Wel doelt hij op organisaties die op zoek zijn naar ai, data en automatisering om hun digitale transformatie te realiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-18T11:54:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.