Microsoft stelt bèta nieuwe Office beschikbaar

Microsoft heeft de eerste bèta-versie van Office beschikbaar gesteld, onder meer op het MSDN (Microsoft Developer Network). Deze niet-openbare bèta bleek dermate populair dat de desbetreffende site tijdelijk niet bereikbaar was.

De BetaPlace-site van het bedrijf ging onderuit onder de belangstelling voor de proefversie van het applicatiepakket. Het Office-team heeft een e-mail doen uitgaan waarin het de problemen erkent en meldt aan een oplossing te werken. Net voor het online beschikbaar stellen, kondigde Microsoft aan de software ook te versturen naar bèta-testers.

 

Eerder was de planning nog dat er meteen een openbare bèta van Office 12 zou komen. Dat liet Microsoft weten op zijn ontwikkelaarsbijeenkomst PDC (Professional Developers Conference) die in september plaatsvond. De openbare bèta komt nu pas begin komend jaar, met bèta 2. De nieuwe versie 12 van Office bevat onder meer een fors herziene interface, die meer taakgericht is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-11-18T13:05:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.