McCloud levert MKB vanuit datacenter Interxion

Interxion

Datacenterdienstverlener Interxion levert de komende drie jaar datacenterdiensten aan McCloud, een aanbieder van cloudoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. De mogelijkheid om hun drie datacenters te verbinden via de Interxion Campus in Amsterdam, stelt McCloud in staat hun data redundant op te slaan, zodat kritische onderdelen van McCloud gespiegeld worden uitgevoerd voor een grotere betrouwbaarheid.

McCloud heeft ook toegang tot Interxion’s Cloud Hubs, waar bedrijven uit dezelfde sector samenkomen in communities om met het oog op kostenbesparingen en een optimale performance eenvoudig directe onderlinge verbindingen op te zetten. Daarnaast voldoet Interxion’s recent behaalde SOC2-certificering aan McCloud’s betrouwbaarheids- en veiligheidseisen. Als aanbieder van cloudoplossingen heeft McCloud behoefte aan veiligheid, connectiviteit en redundantie om te kunnen garanderen dat klantgegevens veilig worden opgeslagen en altijd beschikbaar zijn.

Door de samenwerking tussen Interxion en McCloud blijven bedrijfskritische online applicaties 24/7 draaien. McCloud’s platformen kunnen dynamisch meegroeien met de vraag uit de markt en daarmee met de behoefte van klanten. 'Door Interxion’s goede connectiviteit en lage latency zijn wij ervan verzekerd dat onze cloudoplossingen 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar zijn voor onze klanten’, zegt McCloud-directeur Ron Kooi. ‘Daarnaast kunnen wij door de certificeringen van Interxion onze klanten een optimaal beveiligde omgeving bieden voor hun data en ict. Interxion biedt ons connectiviteit, meervoudige datacentra op Nederlandse bodem, goede beveiliging en een duurzame aanpak.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-12T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.