Deerns ontwerpt Braziliaanse datacentra

Dit artikel delen:

Ingenieursbureau Deerns Groep uit Rijswijk heeft met Sistenge, een Braziliaans aannemersbedrijf voor datacentra, een joint venture in São Paulo opgericht. Dit bedrijf, Deerns Data Centre Design, levert ontwerp- en adviesdiensten voor datacentra aan opdrachtgevers in Brazilië. Door de expertise van Deerns op het gebied van datacenterontwerp te combineren met de lokale expertise van Sistenge verwachten beide bedrijven opdrachten binnen te halen voor het ontwerpen van energie-efficiënte, betrouwbare en modulaire datacentra.

Sistenge, met als thuisbasis São Paulo, heeft een twintigjarige staat van dienst als leverancier van kleine en grote datacenterfaciliteiten voor opdrachtgevers in de telecom-, ict- en financiële sector. Deerns Groep, met vestigingen in acht Europese landen, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten, is een bureau voor installatietechniek, energie en bouwfysica.  Het bedrijf is al actief in Brazilië en is onder andere betrokken bij de uitbreiding van de luchthaven Viracopos.

Deerns Groep ontwerpt datacentra voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. In Nederland heeft het ingenieursbureau bijvoorbeeld meegewerkt aan het rekencentrum van de Rabobank in Boxtel en datacentra van KPN, Equinix en Global Switch in Amsterdam. In het buitenland werkte het bureau onder meer voor Digital Realty Trust, een grote wereldwijde datacenterexploitant, en T-Systems (datacenter Magdenburg).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Datacenters

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-10T11:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.