DINL organiseert handelsmissie datacenters VS

Stichting DINL organiseert van 26 juli t/m 31 juli 2015 in samenwerking met Handelsroute een handelsmissie naar het Amerikaanse San Diego en Silicon Valley. Het doel van de missie is om Nederlandse datacenters, hosting- en cloud bedrijven in contact te brengen met bedrijven uit deze regio’s, en ze te interesseren voor Nederland als vestigingsplaats voor hun online diensten.

Stichting DINL (Digitale Infrastructuur Nederland) werpt zich op als spreekbuis van en aanspreekpunt voor de Nederlandse digitale-infrastructuursector. Daartoe behoren datacenter-exploitanten, hostingbedrijven, netwerkproviders en verenigingen die een faciliterende rol in het internet spelen. De stichting is een samenwerking tussen van ict-infrastructuurpartijen als AMS-IX, DDA, DHPA, ISPConnect, NLnet, SIDN, Surfnet.

De start van de handelsmissie valt samen met de HostingCon San Diego. Deelnemers aan de reis krijgen de kans kennis te maken met bezoekers van de beurs en bedrijven uit de regio door middel van een 'matchmaking-programma'. DINL organiseert daarvoor een Holland Lounge op HostingCon.  

Na drie dagen HostingCon gaat de handelsmissie nog voor twee dagen naar Silicon Valley voor een aantal bedrijfsbezoeken.

Meer informatie over de handelsmissie is beschikbaar op de website van organisatiebureau Handelsroute.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-18T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.