Legrand koopt Raritan en splitst bedrijf op

Handen schudden

Leverancier van power management systemen en kvm-switches Raritan wordt overgenomen door Legrand, de Amerikaanse dienstverlener voor technische installaties in gebouwen. De koper splitst het bedrijf op. De Software Data Center Infrastructure Management-tak (DCIM) van Raritan wordt ondergebracht in een nieuw bedrijf met de naam Sunbird Software.

Ching-I Hsu, ceo en oprichter van Raritan, krijgt de leiding over de Sunbird Software. Ceo John Selldorff heeft de leiding over Legrand. De kvm-activiteiten worden bij Legrand ondergebracht. Door een partnerovereenkomst tussen Legrand en Sunbird Software blijven de DCIM- en de kvm-activiteiten nauw met elkaar verbonden.

Legrand verwacht dat de vraag naar kvm-systemen de komende jaren fors zal groeien door de groeiende vraag naar datacenters.

KVM

Een kvm-switch is hardware waarmee de gebruiker meerdere computers kan bedienen via een enkel toetsenbord, monitor en muis. Ze worden vaak gebruikt in datacentra, waar veel servers in een enkel rack geplaatst worden met één enkel toetsenbord, monitor en muis. Met een kvm kan de gebruiker dan, als dat nodig is, elke server uit het rack bedienen via één systeem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-19T11:25:00.000Z Pim van der Beek