Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Minkels sluit partnerschap met ICTroom

ICTroom

Datacenterleverancier Minkels, onderdeel van het beursgenoteerde Legrand, heeft een samenwerkingsovereenkomst met channelpartner ICTroom getekend. ICTroom is een Nederlandse datacenter integrator met verschillende kantoren in Europa. De overeenkomst tussen Minkels en ICTroom is bedoeld om klanten in de emea-regio ultieme inrichtingsflexibiliteit te bieden die nodig is voor het bouwen van toekomstbestendige datacenters.

ICTroom werkt samen met verschillende merken voor datacenteroplossingen. ICTroom stelt taskforces aan om – met de klant – de beschikbare oplossingen op de markt te vergelijken en te evalueren. Minkels valt hierbij volgens ICTroom in positieve zin op, door het uitgebreide portfolio op het gebied van datacenterinfrastructuur. De channelpartnerovereenkomst stelt Minkels en ICTroom in staat om de onderlinge banden te versterken en de flexibiliteit bij inrichting van datacenters verder te vergroten.

'Inmiddels hebben wij vele projecten gezamenlijk opgepakt en succesvol afgerond', zegt Jeroen van der Reijken, verkoopdirecteur bij ICTroom. 'Onlangs hebben wij, met behulp van Minkels-oplossingen, nog een van de meest energie-efficiënte datacenters van Nederland opgeleverd voor Cegeka.' Het datacenter bevat diverse Minkels-oplossingen, zoals next generation cold corridors, en realiseert een PUE van 1,14.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-29T16:10:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.