Dell vult datacenter Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) stapt binnenkort over op een hyperconverged infrastructuur. Het ziekenhuis heeft gekozen voor de Dell XC web-scale converged appliance. De keuze houdt verband met de migratie naar een nieuw elektronisch patiëntendossier (epd).

Dankzij het nieuwe epd kunnen medische professionals en de administratieve medewerkers volgens het ziekenhuis sneller en efficiënter werken. Tussen de verschillende afdelingen hoeven straks geen papieren dossiers meer overgedragen te worden. Ook de samenwerking met andere ziekenhuizen wordt in de toekomst gemakkelijker.

De Dell-oplossing combineert servertechnologieën met hyperconverged en managementsoftware van Nutanix. De infrastructuur kan volgens het concept 'betaal-alleen-wanneer-u-groeit' stap voor stap worden uitgebreid.  

Achtergrond

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis, met locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht. Het ziekenhuis heeft ongeveer vierduizend werknemers, waaronder 250 specialisten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-24T11:59:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.