Managed hosting door True

IATA selecteert Interoute als preferred partner

International Air Transport Association (IATA), de wereldwijde brancheorganisatie voor luchtvaartmaatschappijen, selecteert Interoute als preferred ict-partner. Hiermee wordt Interoute de hosting en managed services provider voor een reeks Industry Settlement Systems en services diensten van de IATA. Daarnaast vervult Interoute een rol als veiligheidsadviseur.

IATA is een non-profitorganisatie die 265 luchtvaartmaatschappijen vertegenwoordigt. Het beschikt over kantoren in 53 landen. Door wereldwijde standaarden en oplossingen te implementeren wil het luchttransport veiliger, rendabeler en efficiënter maken.

Interoute host virtual data centres (vdc) voor IATA. Voor de Europese organisaties gaat dat om de vdc-zones in Genève en Zürich. Het virtuele datacenter maakt het voor de brancheorganisatie mogelijk om bedrijfskritische applicaties en systemen draaiende te houden. Die applicaties voorzien luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld van settlement-diensten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5849965). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×