Jaarbeurs start met vakbeurs Data & Cloud Expo

Nieuw concept vervangt Storage Expo en Tooling Event

Jaarbeurs

Beursorganisator Jaarbeurs start vanaf 2017 Data & Cloud Expo. Dit nieuwe beursconcept vervangt de huidige vakbeurzen Storage Expo en The Tooling Event. Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo vormen een nieuwe beurscombinatie die voor het eerst plaatsvindt op 1 en 2 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Jaarbeurs zegt met nieuwe beurs in te spelen op de behoeften van exposanten en bezoekers die steeds meer interesse tonen in datamanagement en cloud computing. Door het veranderde ict-landschap, waarbij bedrijven kiezen voor cloudoplossingen en niet meer voor eigen fysieke datacenters, dekken de titels Storage Expo en The Tooling Event niet langer de lading. Daarom start Jaarbeurs in 2017 met het nieuwe event: Data & Cloud Expo, dat een nieuwe evenementcombinatie zal vormen met Infosecurity.nl.

Ivo Meertens, brand manager van Jaarbeurs: ‘De rol van IT-beheer en storage verandert continu. Met het concept Data & Cloud Expo verschuiven we nu de focus van beheer, storage en security naar data, cloud en security. Naast een overzichtelijkere beursvloer levert dit nieuwe concept ook een sterker inhoudelijk programma met meer sessies, meer interactie en meer samenwerking met de vaktitel Computable. Door de combinatie van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo spelen we in op de interesses en behoeften van de hedendaagse ict-professional.’

Data & Cloud Expo krijgt - in combinatie met Infosecurity.nl - verdieping aan de hand van thema’s als cloud computing, datacenter- & infrastructuur-optimalisatie, digitale werkplek, privacy, governance & risicomanagement, cybersecurity, datagroei en opslagcapaciteit en It-servicemanagement & controle.

Data Centric World

De laatste editie van de vakbeurzen Storage Expo en The Tooling Event, vinden samen met Infosecurity.nl plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Het gemeenschappelijke thema is: ‘Data Centric World’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-03T09:30:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.