Managed hosting door True

Equinix koopt 24 Verizon-datacenters

 

Datacenter

Equinix neemt 24 datacenters van netwerkdienstverlener Verizon over voor 3,35 miljard euro. Deze zijn gevestigd in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. Met de overname beschikt de datacenterdienstverlener in totaal over 175 datacenters wereldwijd.

De 24 datacenters van Verizon zijn gevestigd in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. Equinix meent met de aankoop hiervan zijn interconnectiviteit in deze regio te verbeteren. Interconnectiviteit behelst het wereldwijd verbinden van bedrijven met mensen, data en clouddienstverleners.

Eerder dit jaar kocht Equinix veertig datacenters van het Britse TelecityGroup voor zo’n 3,5 miljard euro. Equinix beschikt nu over 175 datacenters. Het claimt dat dit 40 procent van alle datacenters wereldwijd betreft. De datacenterdienstverlener is actief in veertig markten, verspreid over vijf continenten. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5895839). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×