Metaregistrar koopt hostingdeel Networking4all

Deal handen schudden overname

Metaregistrar uit Gouda heeft een deel van Networking4all overgenomen. Het gaat om de hosting- en domeinnaamactiviteiten. Networking4all wil zich richten op zijn kernactiviteiten: het aanbieden van online it-beveiligingsdiensten, zoals SSL-certificaten en signing, in de Benelux. Metaregistrar is specialist op het gebied van domeinnamen en richt zich op de zakelijke markt van registrars en houders van grote domeinnaamportfolio’s.

Naast de overnametransactie gaan beide bedrijven intensief met elkaar samenwerken. Networking4all biedt Metaregistrar ondersteuning als voorkeursleverancier voor bekende SSL-merken, zoals Symantec en GlobalSign. Metaregistrar kan op zijn beurt Networking4all helpen met het uitbreiden van het online it-beveiligingsportfolio.

Volgens planning is de overname van de hosting- en domeinnaamactiviteiten op 1 februari afgerond. Een aantal medewerkers van Networking4All maakt de overstap naar Metaregistrar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-12T16:26:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.