Egroup Investments (Uniserver) koopt Xtradesktop

Deal handen schudden overname

Met de overname van Xtradesktop door Egroup Investments, het moederbedrijf van Uniserver, wil de Alkmaarse groep de dienstverlening binnen het kanaal verder ontwikkelen. Xtradesktop is gespecialiseerd in het aanbieden van desktop-as-a-service (DaaS) via het indirecte kanaal. Ook Uniserver levert zijn cloudhostingdiensten via een partnernetwerk.

Xtradesktop biedt channelpartners een volledig whitelabel partnerplatform voor desktop-als-een-dienst. Het bedrijf host, implementeert en beheert ook de it-omgevingen vanuit datacenters waar het bedrijf uit Rotterdam ruimte huurt.

Volgens Ronald Bezuur, algemeen directeur Uniserver, is de overname een logische stap in de groeiplannen van zijn bedrijf. 'Samen met onze partners kunnen we middels het portfolio van Xtradesktop klanten helpen om sneller, veiliger en eenvoudiger de transitie te maken naar de cloud.'

Uniserver richt zich volledig op het indirecte kanaal en ziet de dienst van Xtradesktop als een toevoeging op zijn cloudinfra-oplossingen. 'De koop biedt tevens de bestaande partners van Xtradesktop toegang tot het partnerprogramma en alle andere diensten van Uniserver, zoals infrastructure-as-a- service, opslag en back-up en hersteldiensten', stelt Bezuur. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-18T11:55:00.000Z Rik Sanders