HostSlim neemt Amerikaans HostSlayer over

HostSlim heeft de Amerikaanse hosting provider HostSlayer overgenomen. Het bedrijf uit Lelystad wil zijn vleugels uitslaan op de Noord- en Zuid-Amerikaanse markt. HostSlayer blijft onder eigen naam actief op deze markten. Daarnaast gaat HostSlim zijn 'managed hosting'-producten met DDoS-protectie aanbieden aan de nieuwe Amerikaanse klantenkring.

HostSlim is opgericht in 2009 en zegt inmiddels ruim tienduizend zakelijke klanten te bedienen. Het bedrijf biedt diensten voor domeinnaamregistratie, hosting, virtuele en fysieke servers en colocatie. HostSlim maakt gebruik van de datacenters van Serverius in Dronten en Meppel.

Het hostingbedrijf is sinds enkele jaren bezig met uitbreiding naar het buitenland, onder andere via een EU-website. Maar HostSlim wil ook stappen zetten richting de Amerikaanse- en Zuid-Amerikaanse markt. Met de overname van HostSlayer is hieraan voldaan. Dit webhostingbedrijf is in 2016 opgericht; HostSlayer heeft servers in de Verenigde Staten staan alsook in Rusland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-26T11:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.