HPE, ABB en Rittal komen met edge-datacenter

Secure Edge Data Center ook gericht op telecommunicatieomgevingen

Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABB en Rittal hebben het Secure Edge Data Center (SEDC) tijdens de Hannover Messe aangekondigd. Dit datacenter is specifiek gebouwd voor industriële en telecommunicatieomgevingen, focust op de zogenaamde ‘industrial edge’ en is vanaf september 2018 beschikbaar in Europa.

Het datacenter zorgt er volgens de drie partijen voor dat klanten it dichtbij hun operationele technologie (ot), machines en apparaten kunnen draaien ten behoeve van low-latency en veilige en betrouwbare digitale processen. SEDC wordt geleverd als een fabrieksgeïntegreerde en geteste oplossing met een voorgeconfigureerde HPE software-defined infrastructuur. Daardoor is het systeem volgens het drietal binnen twaalf weken inzetbaar.

Microsoft Azure Stack

Het datacenter wordt verbonden met hybride platformen zoals het HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack, waardoor klanten hun Azure-applicaties kunnen gebruiken op een door henzelf gekozen locatie. Dit kan zowel in het SEDC of in de publieke cloud van Microsoft Azure.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-01T10:34:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.