Managed hosting door True

HPE koopt Amerikaanse datacenterspecialist Plexxi

cloud computing

Hewlett Packard Enterprise (HPE) neemt het Amerikaanse Plexxi over. Dat is een Amerikaanse leverancier van software-defined datanetwerktechnologie. HPE verwacht de overname aan het einde van zijn derde kwartaal, wat op 31 juli 2018 eindigt, af te ronden. Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

Plexxi is acht jaar geleden opgericht met het doel om datacenters te moderniseren door middel van software-defined technologieën en automatisering. Ric Lewis, algemeen directeur van de software-defined en cloud-groep bij HPE, ziet twee kansen voor de integratie van Plexxi’s technologie. Allereerst wordt de technologie toegevoegd aan de HPE hyperconverged-oplossingen. Ten tweede biedt het een uitbreiding op het bestaande infrastructuur-porfolio in de netwerkmarkt. Uiteindelijk moet de overname het productaanbod voor zowel klanten als partners uitbreiden.

‘Door de datacentertechnologie van Plexxi te combineren met HPE's softwaregedefinieerde infrastructuur, kunnen wij een echte cloudervaring in het datacenter leveren. Via de overname kunnen we hyperconverged en samenstelbare oplossingen leveren via een next-generation datanetwerkstructuur de bandbreedte automatisch creëert of aanpast op basis van de workload. Dit stelt bedrijven in staat om sneller applicaties te implementeren en bedrijfswaarde uit hun data te halen’, aldus Lewis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-17T10:34:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.