Maincubes start vernieuwd datacenter Schiphol-Rijk

Het Duitse datacenterbedrijf Maincubes opent zijn eerste officiële AMS01 datacenter in Schiphol-Rijk. Het betreft de locatie die het bedrijf uit Frankfurt Am Main in mei 2016 overnam van Interoute. De afgelopen zeven maanden is het datacenter volledig gemoderniseerd. Na deze significante investering beschikt Maincubes AMS01 over een it-vloeroppervlak van 4400 vierkante meter met een beschikbaar it-vermogen van 4.7 MW.

De opening is op 20 september aanstaande. Volgens Maincubes zijn in AMS01 moderne- en toekomstbestendige technische voorzieningen gecombineerd met een geavanceerd beveiligingsplatform.

'Ik ben trots op de twee datacenters die Maincubes in relatief korte tijd heeft gebouwd - in Duitsland - en verbouwd - in Nederland,' stelt Oliver Menzel, algemeen directeur van Maincubes. 'Met onze datacenters, werkwijze en strategie voorzien we in een behoefte in de Duitse en Nederlandse markt. Partijen doen graag zaken met een datacenterbedrijf dat dezelfde taal spreekt, op een A-locatie is gevestigd en een flexibele en uiterst goed beveiligde diensten levert.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-23T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.