Rob Stevens is nieuw bestuurslid bij DDA

Rob Stevens, directeur en medeoprichter van Interconnect, is bestuurslid van brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA) geworden. Hij gaat per 1 december 2018 aan de slag en neemt het stokje over van Elvira van Bruggen, voormalig datacentermanager van Digital Realty.

Rob Stevens vertelt over zijn nieuwe rol: ‘Een landelijke, brede vertegenwoordiging van de datacenter-branche is essentieel. Alle datacenters tezamen, verspreid over het hele land, zorgen ervoor dat het internet adequaat werkt en dat onze digitale economie kan blijven draaien. Het belang van de sector is evident, we moeten daarom extra scherp zijn op de uitdagingen die zich voordoen. Goed personeel, voldoende groene stroom en een sterk imago bijvoorbeeld zijn allemaal nodig om de welvaart van de sector en de economie te waarborgen.’

Naast Rob Stevens nemen Michiel Eielts (Equinix Netherlands), Michael van den Assem (Interxion Netherlands), Eric Boonstra (Iron Mountain) en Gerben van der Veen (Dataplace) ook dit jaar zitting in het bestuur van de Dutch Data Center Association.

Interconnect

Interconnect is in 1995 opgericht door de broers Rob en Jeroen Stevens. Het bedrijf is gevestigd in Den Bosch, waar in 2006 het eerste datacenter is geopend. Vijf jaar later opende ook een tweede datacenter in Eindhoven. De broers vormen nog steeds de directie van het bedrijf, dat inmiddels tachtig medewerkers in dienst heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

DDA = Dutch Data Center Association???

DDA is de Dutch Dakota Association, een Nederlandse stichting die al in 1982 werd opgericht als vliegend luchtvaartmuseum.
De naam verwijst naar het historische vliegtuigtype Douglas DC-3 dat door de Royal Air Force meestal Dakota werd genoemd.

Ik betwijfel of de organisatie in dit bericht al vóór 1982 bestond en of ze dus wel DDA als merknaam mogen gebruiken. Misschien moet die worden gewijzigd in DDCA?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-29T10:27:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.