NTT Global Data Centers krijgt kapitaalinjectie

Groeikapitaal

NTT Global Data Centers (NTT GDC), een dochteronderneming van NTT die zich bezighoudt met de bouw en beheer van datacenters voor de NTT-groep, krijgt tien miljoen euro bijkomend kapitaal. Het geld komt van andere NTT-dochterbedrijven.

Zestig procent van het bedrag is voor rekening van NTT Communications Corporation, twintig procent voor NTT Urban Development Corporation, tien procent voor NTT Corporation en tien procent voor NTT Finance Corporation. NTT GDC overziet de bouw van datacenters voor het Japanse NTT. De kapitaalsverhoging komt er omdat er een steeds grotere vraag is naar datacenter-activiteiten.

NTT GDC heeft zijn hoofdkwartier in Tokio en wordt geleid door Ryuichi Matsuo, tegelijkertijd hoofd van Data Center Services voor NTT Com. Nippon Telegraph and Telephone is nog steeds voor ruim een derde in handen van de Japanse overheid. Er werken ruim 282.000 mensen voor het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-26T09:46:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.