Datacenters geven kijkje achter de schermen

Nationale Datacenter Dag vindt plaats op 11 juni

Nederlandse datacenters openen op dinsdag 11 juni 2019 opnieuw hun deuren tijdens de vijfde editie van de Nationale Datacenter Dag. De organisatie is in handen van de Dutch Data Center Association (DDA).

Op de Nationale Datacenter Dag 2019 zal de DDA tevens het jaarlijkse rapport ‘State of the Dutch Data Centers’ presenteren. Dit rapport kwantificeert de belangrijkste ontwikkelingen in de Nederlandse datacenter-industrie en legt daarnaast het belang van datacenters voor de digitale economie uit. De uitreiking vindt plaats bij DDA-deelnemer Systemec in Venlo. Plaatsvervangend gouverneur van de Koning in Limburg, Ger Koopmans, zal daar de eerste versie van het rapport in ontvangst nemen uit handen van Stijn Grove, directeur van de DDA, en Jos Derkx, algemeen directeur bij Systemec.

Aanmelden voor een bezoek aan een datacenter is vanwege veiligheidsredenen verplicht en kan via de website van de DDA, waar ook een overzicht van alle deelnemende datacenter te vinden is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-14T10:46:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.