Equinix beperkt bezoek aan datacenters drastisch

In Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje heeft Equinix zijn datacenters sinds vanochtend gesloten voor bezoek, klanten en contracters. In de andere landen, zoals Nederland, wordt bezoek mondjesmaat en alleen op afspraak toegelaten. Equinix stelt dat de onderneming over voldoende personeel beschikt om gewenste taken uit te voeren.

De vier genoemde landen zijn hard getroffen door het coronavirus. Om die reden probeert de datacenterdienstenleverancier menselijk contact zoveel mogelijk te vermijden. Dat betekent ook dat het eigen personeel waar mogelijk thuis werkt.

Michiel Eielts, directeur van Equinix Nederland, meldt: ‘We blijven open om belangrijke zaken te ondersteunen zolang dat mogelijk is. Daarnaast doen onze collega's in de betreffende landen wel gewoon remote-werk voor onze klanten. Door klanten te vragen alleen belangrijk werk te komen doe,  proberen we wel onze datacenters, klanten en onze mensen te beschermen. Want als er een datacenter in quarantaine moet, dan heeft iedereen een groot probleem.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-23T16:28:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.