Uniserver vervolgt overnamepad met CloudNation

Uniserver uit Almaar vervolgt zijn overnamepad. CloudNation uit Bunnik komt in handen van de organisatie. De partijen bundelen hun krachten op het gebied van clouddiensten voor managed service providers, independent software vendors en bedrijven.

Uniserver hanteert een buy-and-build-strategie en nam in de afgelopen tijd onder meer Denit, Micros Internet en de datacenterinfrastructuren van Detron en Soluno BC over. De groep heeft zo’n tweehonderd medewerkers in dienst die gezamenlijk duizenden klanten bedienen. Nu wordt ook CloudNation onderdeel van de groep.

CloudNation is 2,5 jaar geleden opgericht door Arjen Vriens, Bart Boonen en Joran Markx. Het bedrijf uit Bunnik is een onafhankelijke publiekecloudspecialist voor Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud Platform. Het beschikt over de Advanced Partner-status van AWS en heeft de Microsoft Gold Partner Status. CloudNation richt zijn dienstverlening op managed service providers (msp’s), independent software vendors (isv’s) en eindgebruikers, zoals BuyBay, GreenWheels en IQM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-03T15:37:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.