Brussels Amadys koopt Nederlands Tecnolimit

België en Nederland

Amadys, leverancier van onderdelen voor water-, gas-, elektriciteit-, en telecommunicatienetwerken, neemt de Nederlandse producent Tecnolimit over.

Tecnolimit uit het nabij Rotterdam gelegen Heusden produceert point of presence (pop)-behuizingen en racks voor de telecom- en datacentermarkt. In 2020 opende het bedrijf een tweede productiefaciliteit in Antwerpen. De organisatie komt nu in handen van Amadys.

Amadys bestaat uit een twintigtal bedrijven en is actief in de Benelux, Duitsland en Denemarken. De organisatie wil zich ontwikkelen tot een internationale aanbieder van connectiviteitsoplossingen en hanteert daarvoor het een buy-and-build-strategie binnen de telecommarkt. De overname van Tecnolimit sluit aan bij deze missie.

Equistone Partners Europe is sinds 20129 aandeelhouder van Amadys.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-06T10:24:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.