It-dienstverlener PQR neemt Axez over

Overname handen schudden

De Utrechtse it-dienstverlener PQR, onderdeel van Bechtle AG, neemt it-infrastructuurspecialist Axez over. Met geld van deze Duitse value-added-reseller (var) voor de zakelijke markt kan PQR zijn groeiambities verder doorzetten.

PQR wil via overnames het it-aanbod verbreden zodat klanten één contactpunt voor de af te nemen diensten hebben. Axez uit Rijswijk versterkt de positie van PQR als leverancier van maatwerk in de cloud en flexibele it-infrastructuren.

Marijke Kasius, algemeen directeur PQR, geeft hoog op van de datacenter-oplossing die Axez heeft ontwikkeld. Volgens haar past deze goed bij PQR’s hub naar de cloud (SpaceHub), bestaande infrastructuren van klanten en de publieke cloud. 

René van Dop, oprichter en algemeen directeur van Axez, verwacht onder de vleugels van PQR met zijn hybride-cloud-oplossingen een bredere klantenkring te kunnen bereiken. Van Dop blijft na de overname actief in het management van de it-dienstverlener.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-27T10:28:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.