BMC Software koopt Datatools

BMC Software heeft Datatools gekocht voor 60 miljoen dollar. Datatools is leverancier van backup- en recovery-tools. Met de overname breidt BMC zijn productenpakket op het gebied van prestatie-optimalisatie en applicatie- en gegevensbeheer uit.

Met SQL-Backtrack van Datatools kunnen grote relationele databases, verdeeld over meerdere servers en locaties, worden gebackupt. BMC timmert de laatste tijd flink aan de weg. In juli komen de Patrol CGI Server en twee Patrol Kennis Modules op de markt, waarmee Internet-applicaties te beheren en te optimaliseren zijn, zo beweert BMC.
De tools zijn onderverdeeld in het algemene product Patrol en verschillende Kennis Modules (KM's). De KM's zijn specifiek gericht op applicaties, besturingssystemen, middleware of databases. BMC zegt vanaf juli 1997 met drie nieuwe Patrol-producten op de markt te komen. De nieuwe software maakt deel uit van de Patrol Management Suite, waarmee volgens BMC een verbetering van de beschikbaarheid, beheersbaarheid en prestaties van Internet-applicaties en webservers te realiseren is. Hiermee speelt BMC in op de matige prestaties van het standaardprotocol CGI (Common Gateway Interface). De nieuwe suite wordt geïntegreerd met Command/Post van Boole & Babbage.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-05T00:00:00.000Z Redactie Computable