Ministeries besteden documentatiebeheer uit

Verschillende ministeries en overheidsinstellingen gaan het documentatiemanagement uitbesteden. De opdracht is na Europese aanbesteding gegund aan Doxis Informatiemanagers, KBenP en TTP en omvat levering van advies en medewerkers voor de verwerking van fysieke en digitale documenten. Het contract heeft een waarde van 4,2 miljoen euro en een looptijd van twee jaar.

Het Nederlands Forensisch Instituut, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Ministeries van Justitie, Economische Zaken, Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening en Milieu besteden hun documentmanagement uit aan drie mantelpartijen. Na Europese aanbesteding is de opdracht toegewezen aan Doxis Informatiemanagers, KBenP en TTP. Voor het project is 4,2 miljoen euro aan overheidsgeld opzijgezet.

De opdracht betreft het opstellen van structuurplannen voor de documenthuishouding, advisering op het gebied van informatievoorziening, projectleiding over DIV-projecten (documentaire informatievoorziening) en het leveren van archiefbewerkers. Het contract heeft een looptijd van twee jaar.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-11T17:49:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.