Ciber bundelt Adobe-kennis in consultantsgroep

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Ciber Nederland voegt zijn Adobe-consultants samen in een kennisgroep. De Adobe Competence Group adviseert over enterprise content management (ecm) op basis van Adobe-producten.

Ict-dienstverlener Ciber Nederland heeft een Adobe Competence Group opgericht. Deze kennisgroep bestaat uit consultants met kennis van en ervaring met de inzet van Adobe LiveCycle en PDF. De groep adviseert over enterprise content management (ecm) en interactieve internetapplicaties (rich internet applications) op basis van Adobe Flex & AIR.

Ciber heeft heeft ruim vijf jaar ervaring met technologie van Adobe. Het bedrijf ontwikkelde onder andere het Generiek Platform Zaken (GPZ), een workflow management systeem dat is ontwikkeld voor lagere overheden. In de GPZ midoffice worden binnengekomen aanvragen en meldingen procesmatig verwerkt.

Implementatiepartner

Directeur van Ciber Nederland, Tom van den Berg, wil met de competentiegroep de belangrijkste implementatiepartner zijn van Adobe-producten in Nederland. Ciber Nederland telt ongeveer 450 medewerkers verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam. Wereldwijd werkt er negenduizend man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-17T08:21:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.