Belgen winnen EC-beheerklus van 21 miljoen

Europa gunt een opdracht voor documentbeheer ter waarde van 21,05 miljoen euro aan een Belgisch consortium van dienstverleners Unisys en Iris. De opdracht omvat de implementatie van EMC's documentbeheersoftware Documentum met 22.500 licenties, en de levering van aanvullende diensten.

De Europese Commissie besteedt een grootschalige opdracht voor documentbeheer uit aan License2EU. Dat is een Belgisch consortium van ict-dienstverleners Unisys en Iris, dat voor deze gelegenheid is opgezet. De klus heeft een waarde van 21,05 miljoen euro. Het gaat om documentbeheer van het directoraat generaal Informatica.

In de komende vier jaar wordt de documentbeheersoftware Documentum van opslagleverancier EMC geïmplementeerd. Het gaat om 22.500 licenties voor die ecm-software (enterprise content management).

Plus onderhoud en diensten

Daar komen nog werkzaamheden bij: namelijk het onderhoud voor maximaal vijf jaar en diensten voor 68 manjaren verdeeld over vier jaar. Het gaat om datacenterdiensten, on-site support en de ontwikkeling van een ecm-systeem. Ook moeten de bedrijven de komende vier jaar 190 dagen opleiding geven over de technische aspecten van Documentum.

Deze miljoenenopdracht is onderdeel het eDomec-project. De Europese Comissie wil bij verschillende diensten (directoraten generaal) het documentbeheer verbeteren. De implementatie van de beheersoftware van EMC is onderdeel van die doelstelling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik heb met ons bedrijf enorme documentenbeheer ge�mplementeerd voor multinationals gebruikmakend van SharePoint, InfoPath etc en voor veel minder geld :)

Ik ga mijn prijzen wijizgen.....

Frederik

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-18T08:40:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.