Airbus doet ECM-zaken met Logica

Vliegtuigbouwer Airbus heeft een driejarig contract met Logica gesloten. De automatiseerder neemt het applicatiebeheer voor ecm-oplossingen (ecm = enterprise content management) bij Airbus op zich. Het gaat om documentbeheer, archivering, groupware en kennismanagementtools.

Tot de taken van Logica behoren onderhoud, ondersteuning en ontwikkeling van ecm-toepassingen bij Airbus. Logica levert ook adviezen over softwareharmonisatie. De diensten worden verleend vanuit kantoren in Duitsland en Frankrijk (Airbus beschikt over local hubs in Hamburg en Toulouse) en het lagelonencentrum van Logica in Chennai, India.

Recent sloot Logica ook al uitbestedingscontracten met autofabrikant Ford (salarisverwerking en Oracle HCM-ondersteuning), de Australische overheid (ict-diensten), de Finse luchtvaartmaatschappij Finnair (ict-infrastructuur) en het Finse oliebedrijf Neste Oil (ict-infrastructuur).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-15T13:48:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.