Xerox pakt printkosten RIVM aan

Dit artikel delen:

Print- en kopieerdienstverlener Xerox heeft een vijfjarig contract gesloten met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De overeenkomst heeft een waarde van 1,7 miljoen euro. Xerox levert hardware, beheersoftware en een vaste medewerker die via de website hulp biedt bij storingen. Door de overeenkomst moeten de jaarlijkse printkosten van het onderzoeksinstituut met ongeveer twintig procent dalen.

Xerox levert vier centrale printers en 142 decentrale apparaten en multifunctionals. Met software wordt het printen door de centrale reprodienst en de kantooromgeving beheerd. Een Xerox-medewerker is via internet verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen. Ook behandelt hij vragen, verzoeken en klachten .

RIVM besteedde eerder de levering van printers en documentbeheer uit aan Xerox. Doel van de overeenkomst is standaardisatie van de apparatuur en het overhevelen van decentrale prints naar de centrale reproafdeling.

Het RIVM brengt rapporten en adviezen uit over volksgezondheid en milieu. Bij het instituut in Bilthoven werken ongeveer 1500 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-02T10:41:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.