Open Text neemt StreamServe over

Dit artikel delen:

Ecm-leverancier Open Text neemt StreamServe, leverancier van zakelijke communicatieoplossingen, over. De overname voegt aanvullende beheersoftware voor document output en klantcommunicatie toe aan de Open Text ECM Suite. De transactiewaarde wordt gewaardeerd op ongeveer 71 miljoen dollar.

StreamServe biedt zakelijke communicatieoplossingen, die organisaties ondersteunen bij het verwerken en distribueren van zeer gepersonaliseerde documenten in zowel papier als elektronisch formaat. De oplossingen van Streamserve verbeteren de klantinteractiemogelijkheden van de Open Text ECM Suite door de automatisering van bedrijfsprocessen voor zowel B2B- als B2C-markten, waaronder financiële dienstverlening, de publieke sector, telecom- en nutsbedrijven.

SAP

De oplossingen van StreamServe zijn ontwikkeld om de laatste communicatiekloof tussen een organisatie en haar klanten te overbruggen. Met de software van StreamServe kunnen bedrijven automatisch documenten creëren door middel van op regels gebaseerde dynamische samenstelling van documenten. Vervolgens kunnen ze in verschillende formats en via elk gewenst kanaal aan klanten, partners en leveranciers gepresenteerd worden. De StreamServe-oplossingen ondersteunen alle documentgerelateerde bedrijfsprocessen van een organisatie en zijn eenvoudig te integreren met erp en logistieke systemen, zoals SAP. Deze overname versterkt dan ook het partnership van Open Text met SAP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-28T17:11:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.