High Concept wijzigt naam in SmartDocuments

Leverancier van software voor het beheer van uitgaande documenten (output management) High Concept uit Deventer wijzigt zijn bedrijfsnaam in SmartDocuments Nederland. De software van het bedrijf had al die naam. De leverancier groeide in 2010 van 23 naar 35 medewerkers. Het bedrijf vindt die groeifase een goed moment om de naam te wijzigen.

De leverancier van software voor outputmanagement en documentcreatie heeft ongeveer tweehonderd klanten. Daaronder zijn grote en middelgrote bedrijven, waaronder verzekeraars en woningcorporaties. In de (semi) publieke sector levert het bedrijf sofwtare aan organisaties waar veel documenten circuleren zoals ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen.

Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Duitsland,  Oekraïne, Oostenrijk, Zweden, en Zwitserland. Het bedrijf is in 1994 opgericht door Marco Drost.

Om de naamswijziging en het nieuwe logo onder de aandacht te brengen, is bij klanten van SmartDocuments Nederland een slagroomtaart met logo bezorgd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-03T10:28:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.