Venray kiest zaaksysteem Circle Software

Dit artikel delen:

De gemeente Venray gaat in zee met Circle Software uit Eindhoven. Venray vervangt de werkstroomapplicatie Corsa door het zaaksysteem Verseon van Circle. Dat moet de basis vormen voor de digitale werkomgeving binnen de Noord-Limburgse gemeente. Venray wil de elektronische dienstverlening aan haar klanten verbeteren. De Verseon-software moet het volgens de gemeente mogelijk maken om digitaal te werken en alle informatiestromen, ongeacht het kanaal, te verwerken in één systeem.

In de aanbesteding liet Circle Software dertien kandidaten achter zich. Momenteel gebruiken zo'n 125 klanten in Nederland en België, met name actief in overheid, onderwijs en (non)profit, het Verseon-platform. Het Eindhovense softwarehuis haalde recent nog een opdracht binnen van de gemeente Den Bosch, waar het een zaaksysteem levert en implementeert. Zo'n systeem bestaat uit een zakenmagazijn, digitaal archief en klantcontact- en samenwerkingsfunctionaliteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-24T11:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.