Avans Hogeschool kiest Corsa voor ECM

Onderwijsinstelling Avans Hogescholen voert het documentbeheersysteem Corsa van leverancier BCT in. Alle 54 opleidingen in het zuiden van Nederland gaan die software gebruiken voor digitalisering van de archieven, studentendossiers en werkprocessen. Dienstverlener Enjoy & Deploy uit Zoetermeer begeleidt de implementatie.

Avans voerde eerder een module voor de verwerking van inkomende facturen in. 'Tijdens die implementatie van Corsa Invoice besloot de hogeschool om Corsa als basis voor de verdere digitalisering van de archieven, studentendossiers en werkprocessen te gebruiken', aldus BCT.

Het bedrijf meldt dat de hogeschool Corsa zal gebruiken voor de registratie en distributie van alle inkomende en uitgaande documenten en de archivering daarvan. De leverancier: 'Een ander belangrijk onderdeel van het project is de digitalisering van de studentendossiers, waardoor de documentstromen rondom aanmelding, inschrijving, onderwijstraject en uitstroom van studenten gestroomlijnd kunnen worden. Door de dossiers aan het studentvolgsysteem te koppelen kunnen docenten en administratie alle relevante informatie over de student inzien.'

Het bedrijf schrijft dat in een later stadium modules voor ondersteuning van besluitvorming en accreditaties worden geïmplementeerd.

Koppeling met inkoop

Avans gaat op korte termijn beginnen met de automatisering van het inkoopproces door de inkoopoplossing Procuro te koppelen aan Corsa. Die toepassing zorgt voor de complete verwerking van documenten voor het bestellen, ontvangen en distribueren van goederen en de administratieve afwikkeling daarvan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Avans Hogeschool

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-27T16:12:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.