Sitecore neemt Pectora over

Dit artikel delen:

Web content management (wcm)-leverancier Sitecore neemt het ontwikkelteam en het intellectueel eigendom van Pectora over. Pectora is al geruime tijd technologiepartner van Sitecore en biedt geïntegreerde oplossingen voor web publishing en printgebaseerde projecten. Pectora wordt in de Sitecore-organisatie geïntegreerd. Een overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

De technologie van Pectora stelt marketeers en webdesigners in staat om het webplatform van Sitecore in te zetten als knooppunt voor alle content in Adobe InDesign en alle documentlay-outs en -instellingen. Het aanbod biedt mogelijkheden op het gebied van contentbeheer in InDesign en InCopy, zoals samenwerking tussen teams, beheer van meerdere talen, beveiliging, workflowbeheer en dynamische documentenlevering.

InDesign, InCopy en Adobe Creative Suite

De gecombineerde oplossing brengt digitale marketing naar de offline wereld en stelt marketeers in staat om binnen alle kanalen dezelfde content te gebruiken. Ook kunnen marketeers consumenten nu via elk gewenst kanaal relevante en gerichte content bieden en aanbiedingen doen op basis van hun interesses, gedrag, locatie en aankopen.

Bedrijven kunnen inspringen op het gedrag van klanten door op websites en in campagnes marketingmaterialen te verweven. Dankzij de documentopties van InDesign, InCopy en Adobe Creative Suite, inclusief dynamische koppeling en QR (quick response) code embedding, kan de kloof tussen online marketing en de offline wereld worden gedicht.

Customer Engagement-platform

Zo kunnen consumenten met de gecombineerde Pectora-technologie en het Customer Engagement-platform van Sitecore nu in een tijdschrift een reclame lezen, deze scannen met de camera op hun smartphone en vervolgens automatisch naar de relevante webpagina worden geleid, terwijl de marketeer intussen op de hoogte blijft van het succes van de campagne.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-06T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.