Topicus en VDD IQware bundelen ECM-kennis

Dit artikel delen:

VDD IQware, een Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van het enterprise content management (ecm)-systeem Hyarchis.Net, heeft een partnerovereenkomst met ketenautomatiseerder Topicus ondertekend. De samenwerking richt zich primair op de financiële markt en het onderwijs.

Beide partijen werken al nauw samen in de financiële markt voor partijen als Quion en Welke Financiële Diensten. Nu bezegelen en intensiveren beide bedrijven deze samenwerking ook voor het onderwijs. Het partnership omvat onder meer de integratie van Force en Hyarchis.Net en verkoop- en marketingactiviteiten.

Leerlingvolgsystemen

Topicus is gespecialiseerd in de realisatie van webgebaseerde systemen. Hierbij ligt de nadruk op ketenautomatisering. Dit zorgt ervoor dat processen, waarbij informatie van meerdere partijen en kanalen bij elkaar komt, geautomatiseerd kunnen worden uitgevoerd. Zoals bij leerlingvolgsystemen of de verwerking van hypotheekaanvragen. Het creëren, beheren en archiveren van digitale documenten speelt bij dergelijke processen een rol.

Topicus en VDD IQware zeggen elkaar aan te vullen met respectievelijke hun kennis van ketenintegratie en documentmanagement. De systemen bieden medewerkers van financiële instellingen en in het onderwijs de mogelijkheid om de informatie die voor hen relevant is snel te benaderen en (leerling)dossiers eenvoudig uit te wisselen met ketenpartners, aldus de partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-30T08:16:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.