Softlution neemt Content Architects over

Dit artikel delen:
Deal

Softlution Nederland heeft Content Architects uit Emmen overgenomen, een onderdeel van Storage Architects. Met deze overname verbreedt Softlution zijn aanbod van e-handelsoplossingen in de Benelux. Content Architects heeft ervaring als leverancier van e-handelsoplossingen gebaseerd op Hybris-software en van de geautomatiseerde productie van online printcatalogi en web-to-print.

Softlution levert software voor e-handel, webcontent en online productdatamanagement. Het bedrijf is een dochteronderneming van VRC Netshopping, een distributeur in de Benelux van de Intershop E-Business-software. Naast Intershop levert Softlution e-handelspakketten van Hybris en Endeca. Het bedrijf, waar 65 man werken, heeft een vestiging in Eindhoven en in het Belgische Hasselt.

Content Architects uit Emmen is partner van Hybris. Het bedrijf biedt klanten oplossingen om op internet zaken te doen en om product- en marketinggerelateerde informatie op websites te beheren. Ook heeft het bedrijf ervaring met de (semi-)geautomatiseerde productie van printcatalogi en web-to-print.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-18T11:22:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.